Ingredienser: 2pers.
150g svinekjøtt
100g salat
1/2 agurk
3 ss soltørkede tomater
1 neve cashewnøtter (eller pinjekjerne)
1/2 sitron
2 ss balsamicoeddik
fetaost og hvitløkspepper
olivenolje, salt og pepper
Slik gjør du:
Jeg foretrekker en hel svinefillet som en selv kan skjære opp i strimler. Krydre først kjøttet med hvitløkspepper. Lag dype riper i agyrken med en gaffel slik at smakene trekker inn i den. Kutt den på skrå i like store strimler som svinekjøttet. Skyll spinatbladene.

Legg spinat, agurk og soltørkede tomater i en bolle. Hell i balsamicoeddik, en god klunk med olivenolje, press sitronen, salt og pepre litt.



Rist nøttene i en panne med salt og olivenolje til de er gylne. Legg først i kjøttet i salaten, legg gjerne på alfalfaspire, nøtter og dryss fetaost på toppen.
Middagstips: Del salatbollen med en du er glad i.
Kommentarer
Legg inn en kommentar