Ingredienser: 2 pers

160 g pasta
1 gulrot
1/2 løk
3 hvitløksfedd
2 ss tomatpure
1.5 dl rødvin
3 ss worcestersauce
1 boks hakkede tomater
1 dl fløte
2 ss oregano, salt og pepper
Slik gjør du:
Gjør alle ingredienser klart og kok opp vann.
Rasp gulrot, løk og hvitløk og stek det i en panne med olivenolje. Ha i pasta i det kokende vannet samtidig. Det du har i pannen skal ikke brunes men sveites (altså ikke svi det).
Dra gulrotblandningen ut i sidene av pannen og ha i kjøttdeig. Stek kjøttdeigen til den er halveis ferdig og dra den også ut til siden som vist på bildet.Stek tomatpureen i midten av panne i 1 min så du ikke får for mye metallsmak i retten.
Tilsett oregano og rør alt sammen.

Så heller du i worcestersauce og rødvin i kjøttdeigen. La dette koke inn i kjøtteigen i 2 min
Tilsett til slutt hakkede tomater og fløte. La dette putre i 5 min så smakene blander seg giodt.
Smak til med salt og pepper.
Ha pastaen i kjøttdeigsausen og rør den inn.
Serveres med basillikum og revet parmesan
Bon appetit!
Kommentarer
Legg inn en kommentar