Stekt eggsmørbrød (kveldsmat)





Dette er typiske ingredienser du har i kjøleskapet ditt. Jeg oppfordrer dere lesere til å eksperimentere med denne og de neste frokost og kveldsrettene jeg kommer med senere. Du kan ikke bomme, jeg lover ;)

Ingredienser: 2 pers

2 egg (ikke valgfritt)
50g Bacon terninger (eller det du vil ha som topping)
1 ciabatta (eller det brødet du har)
1 ss fransk sennep (eller den sennepen du har)
1/2 håndfull basilikum (eller de urtene du har stående)
1 håndfull revet ost (hvilken som helst)
salt og pepper (eller det kryddere du vil)
1 hvitløksfedd (valgfritt)

Slik gjør du:

Hakk urter og bland alle ingredienser i ett glass. Pisk alt sammen og hell over på brødet. Brødet kan du gjøre om til et hvitløksbrød med å gni inn en hel hvitløksfedd  i brødet og dryss olivenolje over. Hvis ikke kan du bare sprute litt vann over det før du setter den i ovnen. Sett alle brødene på en rist (med bakepapir) midt i ovnen på 225 grader. Stek til eggblandingen blir gyllen. Stek bacon i en panne og hell over. Velbekomme!

Kommentarer