Marinert torsk

Er du småsulten, vil spise sunt eller trenger en ide til en forrett? Her har du det! En frisk og syrlig rett med friske druer og lime.


Ingredienser: 2 pers.
 2 Torskefillet
150g mandler
200g druer
3 Vårløk
2 hvitløksfedd

Marinade:
4 ss eplejuice
2 ss balsamicoeddik
1 lime

Slik gjør du:

Bland sammen eplejuice og eddik. Rasp skallet til limen, del den i to og press en halv lime i bollen og bland sammen. Ha i torsken og la den stå i 30 min. Legg torsken gjerne i en lukket pose.

Hakk druer og mandler i to. Stek sammen i olje og legg på en tallerken. Finhakk vårløk og hvitløk. Stek dette kjapt i en panne med olje.


Stek torsken på sterk/middels varme i olje 4 min hver side. legg den på toppen og smak til med salt og pepper. Press gjerne lime over.

Friskt!

:

Kommentarer